Om Klinik Søgaard

Inde i Københavns hjerte findes et lille klinikfællesskab i varme og indbydende omgivelser, hvor der er fokus på dig og dine behov. Et sted hvor du kan finde den bedste udgave af dig selv.

Klinik Søgaard er et klinikfællesskab, der åbnede i 2022, bestående af professionelle fagpersoner som alle har et fælles ønske om at arbejde holistisk med klienterne. Vi tror på at velvære opstår gennem en balance i krop, ånd og sind.


På klinikken benytter vi os jævnligt af faglig sparring mellem fagpersonerne for at opnå den bedst mulige behandling. Der bliver afholdt netværksmøder og kurser, vi lærer af hinanden og hjælper alle til på klinikken så sammenholdet styrkes og et stærkt fællesskab skabes. Vi tror på at sammen står vi stærkere.

Det gamle klædebo kvarter

Nærmest toscansk inspireret ligger den fem etager høje Frederiksborggade 3, der ca. 1887 blev opført for enkefrue A. M. Duvier. Huset er formentlig opført omkring 1887, da det forrige hus på grunden blev nedrevet i 1887. Arkitekten til dette hus var Christian Arntzen (1852-1911). Kultorvet i centrum og med udsigt til Rosenborg slot.